Måndag

Jävligt dålig uppdatering men det skiter jag i haha.. Dessutom har ni inte missat något för inget roligt har hänt som jag kan berätta om. Men i fredags var jag med Mikkis och Elin, på lördagen var familjen hem till syrrans pojkväns föräldrar på middag och igår städade jag rummet, pluggade och kollade på Solsidan, sånt som hör till på söndagar.
Nu har jag nyss kommit hem från skolan, jag tycker om skolan på måndagar faktiskt, rätt roliga lektioner förutom bilden.. Nu ska jag och syrran göra iordning käk sen åker jag och jobbar. Hööörs :-)



Haha lol sämst bild, men den är från i lördags

Lördag

Jag fick skjuts av Nickos mamma hem till dem vid 5. Nu har vi bara suttit och pratat och kollat på gamla bilder och så. Nu ska vi käka gott sen blir det mys ikväll med gamla disneyfilmer! Vill vara liten igen haha..


Bild på oss sen i somras ♥

FREDAG

Shit vad sköönt. Jag tar emot helgen med öppna armar och njuter av två dagars ledighet. Jag ska bara ta det lugnt i helgen men jag ska försöka hinna göra klart ett SOarbete imorgon innan jag åker hem till Nikolina och sover där. 
Imorse hade jag absolut ingen lust med att gå till skolan men när jag vet att Rebecca och Ebba var i skolan var det inte mycket att fundera på. Ni är bäst tjejer. Vad vore en vardag utan er?

Nu sitter jag framför tv:n med mamma och syster och ska titta på utslagningen i let's dance haha, sedan blir det kortspel med syrran långt in på natten!

Tisdag

Efter skolan träffade jag Nikolina och vi gick hem till mig och käkade och pratade. Alltid lika kul att träffa henne!
Jag följde precis med henne till bussen för hon skulle hem så nu sitter jag framför datorn och njuter av att svenskaprovet som jag skrev idag är över..


Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu har jag precis käkat och ska snart iväg o jobba. På måndagar brukar det bara bli hem och vända på en gång eftersom jag börjar klockan 5. Efter jobbet blir det sista-minuten plugg inför provet imorgon.
Nu måste jag skynda mig!


Be my mirror, my sword and shield

Idag har jag inte gjort ingenting. Absolut ingenting. Förutom en tripp till krysset och 'pluggandet' framför datorn. Skitrolig lördag.. Dessutom kommer jag få ett nervutbrott snart för jag har ingen aning om vad jag gå för linje till hösten!!! Får panik på alla öppethus dagar och dom feta ointressanta tidningarna dom skickar hem till en varannan dag som det står på varenda sida " Vi vet vad som är bäst för dig. Välj vår skola och få bästa möjligheterna till en bred utbildning ".. Haha orkar inte tänka på det ens.

Brukar det inte vara en mjuk start när skolan börjar? Lärarna köttar ju på med prov och läxor..
Klockan 8 är det Ulf Brunnberg som är "huvudpersonen" i 'Stjärnorna på slottet' haha det får man inte missa;)
Nu blir det skype med Rebecca och sen lasagne, det har jag gjort mig förtjänt av idag..


Fredag

Äntligen! Fast det blir inte mycket ledighet för min del. Jag har en hel del plugg att ta tag i..
Idag efter skolan träffade jag Nikolina på stan och kolla runt lite. 
Snart ska jag och Mikkis åka till valbo och kolla hockey, det blir trevligt det. Synd att man missar Let's Dance som är det bästa som går på tv men jag får se reprisen sen haha!

Hoppas ni får en skön helg mina vänner!


Försökte få till en bild som passade till inlägget så det blev en på Mikkis och mig, den enda jag har på den här datorn..

Torsdag

Imorse vaknade jag kvart över 8 och jag skulle vara i skolan halv 9 och det var jag, jag stressade på som fan och kom i tid ;) Skolan var skitseg och två timmar hemkunskap gjorde dagen till den värsta torsdagen på länge.
Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och pratar med Rebecca på skype som har blivit till en rutin såhär på kvällarna.  
Imorgon är det fredag + sovmorgon! :)

See yooou


12 januari 2011

Hej! Jag ska försöka blogga ofta men jag vet hur jag är..Det kommer bli ett inlägg då och då. Nejdå, men det är ju kul att kolla tillbaka på sen :)

Sista terminen i grundskolan har dragit igång. Det känns helt sjukt, det har gått så himla fort! Jag har gått på Solängen i 10 år och jag har alltid trivits så det känns ganska jobbigt faktiskt att det snart är slut men jag får väl försöka njuta av de sista månaderna haha. Fina minnen får jag med mig iaf :)
Jag har lite panik för jag inte vet vad jag ska välja till gymnasiet nu i höst. Men det kommer jag väl på snart hoppas jag.

Idag var det skola och sen drog jag hem direkt och skottade snö, man vill ju ligga på plus! Men nu har det ju börjat snöa igen så det var väl meningslöst med den skottningen. Nu sitter jag här vid datorn med mackor o te och ska snart slå upp matteboken.

Hoppas du står ut med min blogg haha
Kram



Välkommen till min nya blogg!

Jag tog bort min gamla blogg och tänkte börja blogga på nytt nu då.

RSS 2.0